VŮNĚ BABÍHO LÉTA

14.09.2021

Ani ne moc horko, ani ne zima. Období babího léta je jedním z nejkrásnějších v roce, je tak akorát ve všech směrech a jen stěží najdete někoho, kdo by si jej s chutí neužíval. Vyzbrojte se pro tyto mimořádné dny vhodnou vůní, která vám je bude ještě dlouho připomínat a zpříjemní vám nástup podzimu.

ORGANICKÁ RŮŽE

Ručně sbíraná a eticky získávaná organická růže je hlavní složkou nové kapitoly Chloé, parfému, který symbolizuje „čistý luxus". A jak voní? Nová dívka Chloé je nenuceně elegantní, stejně jako autentická a uvědomělá, žije v harmonii s přírodou, které si váží a která ji inspiruje.

KOUPIT

DIVOKÉ KVĚTY

Vůně, která jako by tančila na louce plné divokých květů, zahalená do luxusního bílého pižma a zalitá kapkou tónů žlutého melounu.

KOUPIT

DOTEK SLUNCE

Závan nekonečného dobrodružství a západů slunce nad obzorem voní exoticky a květinově po bergamotu, hrušce a květech jasmínu. Největší inspirací při tvorbě vůně Coach Dreams Sunset se staly populární golden hours a jedinečné dobrodružné výpravy s přáteli. Coach Dreams Sunset evokuje kouzelné okamžiky při západu slunce a probouzí hřejivé vzpomínky na cesty za splněním snů.

KOUPIT

SLADKÉ MÁMENÍ

Užívejte si medový nektar naplněný sluncem v kombinaci s opojnými, bílými květy magnolie. To vše ponořené do svěžích, vodních nót.

KOUPIT