VYBERTE SI SVOU Chloé

VYBERTE SI SVOU Chloé

 

 

Svoboda, lehkost a ženskost: to jsou zásady, na nichž byla Chloé založena před více než 60 lety v Paříži. Dnešní vize Chloé o romantickém a nenuceném chic životě se odráží v módě, doplňcích a vůních. V roce 1975 představila značka svoji vůni Signature, která stále i dnes evokuje romantismus ženy Chloé.

ORGANICKÁ RŮŽE –

Chloé Eau De Parfum Naturelle

Objevte Chloé Eau de Parfum Naturelle. Přírodní parfém, který vyjadřuje spontánnost a sílu ženy Chloé, která žije v souladu s přírodou. Svěží, květinově-dřevitý parfém z eticky získaných ingrediencí kombinující luxusní vůni s udržitelným přístupem.

Esence organické růže, cedru a neroli

KOUPIT NYNÍ

ZÁŘIVÁ RŮŽE –

Chloé Eau De Parfum

Parfémovaná voda Chloé zachycuje kreativní a sebevědomou individualitu ženy Chloé. Svěží a ženská vůně vhodná pro svobodomyslné ženy s naprosto přirozeným smyslem pro eleganci. Vůně převzala klasickou růži a důmyslně ji proměnila v energický parfém, intimní a smyslný.

Esence damašské růže a jantaru

KOUPIT NYNÍ 

JISKŘIVÁ RŮŽE -

Chloé Eau De Toilette Rose Tangerine

Toaletní voda Chloé Rose Tangerine je ovocně-květinová kompozice, která je vyjádřením svobodné a odvážné ženskosti, která je svobodnější a průbojnější než kdykoli předtím. Obsahuje charakteristickou nótu Chloé: jasnou, svěží a čistou růži, která je nedílnou součástí identity vůně značky.

Svěží růžový absolu & mandarinková esence

KOUPIT NYNÍ

SVĚŽÍ RŮŽE -

Chloé L'eau

Aura jemná jako závan čerstvého vzduchu. Stejně jako původní vůně, i tato jedinečná toaletní voda vyzařuje vzácnou eleganci a překvapivou modernost. Jemná citrusová kompozice připomíná lahodnou vychlazenou limonádu v létě.

Absolu damašské růže & květu magnólie

KOUPIT NYNÍ

NOVÁ CHLOÉ EAU DE PARFUM NATURELLE

Nová Chloé Eau De Parfum Naturelle vyniká moderní vůní organické růže a je neodolatelným květinovým parfémem pro ženy, který spojuje sílu a spontánnost přírody se svobodomyslností dívky Chloé, která je elegantní, autentická a uvědomělá, žije v harmonii s přírodním prostředím, kterého si váží a které ji inspiruje.