VYKROČTE DO JARNÍCH DNÍ S NEKONEČNĚ "LIBRE" NESPOUTANOU AUROU

DÍKY IKONICKÉ DVOJICI OD YSL

DÁREK K NÁKUPU

Nyní k online nákupu jakékoliv vůně z kolekce LIBRE nad 50ml od nás získáte praktickou cestovní miniaturu řasenky LASH CLASH pro extrémní objem zdarma.

ZÍSKAT DÁREK

 

IDEÁLNÍ DÁREK KE DNI MATEK? NEHLEDEJTE DÁL...

Dva YSL bestsellery, které nemohu chybět v žádné dámské kabelce... Ikonická řasenka LASH CLASH stanovuje nové dimenze v objemu řas. Už s 1. tahem získáte nadrozměrný výsledek a působivý, extra černý efekt. Díky zlaté auře vůně LIBRE EAU DE PARFUM v sobě probudíte nekonečnou smyslnost a hravou ženskost. Udělejte si s nimi radost vy sama nebo darujte k příležitosti Dne matek a oslavte tak Vaši největší a nejodvážnější životní hrdinku.

DOPLŇTE SI SVŮJ REBELSKÝ YSL LOOK:

KTEROU LIBRE VYJÁDŘÍTE SVÉ AUTENTICKÉ A NEKOMPROMISNÍ JÁ?

PIKANTNÍ LIBRE LE PARFUM

Do ikonické, pomerančovo-levandulové vonné kombinace je vnesena výjimečná infúze intenzívního akordu šafránu s hřejivým, medovým aspektem, sladké tajemné bourbonské vanilky a mandlový podtón kumarinu. 

OBJEVTE

IKONICKÁ LIBRE EAU DE PARFUM

První květinová levandule. Symbolizuje chvějící napětí mezi ušlechtilým květem marockého pomerančovníku a něžnou francouzskou levandulí Diva. Po otevření vůně, vaše smysly okouzlí šťavnatá mandarinka, kouřová bourbon vanilka a zářící ambra.

OBJEVTE

ODVÁŽNÁ LIBRE INTENSE
EAU DE PARFUM

Opovážlivá směs francouzské levandule a pomerančových květů získávají uhlazenější a intenzivnější podobu. Síla tajícího květinového srdce rezonuje v bodě, kdy se mísí pomerančový absolut s lahodně smyslné akordy orchideje.

OBJEVTE

NEŽNÁ LIBRE EAU DE TOILETTE

Nechte se unést spalující smyslností pomerančového květu kontrastující s aromatický, chladným akordem levandule, které byla v toaletní verzi šikovně doplněná o jedinečný akord čistého bílého jasmínového čaje.

OBJEVTE