VYŘEŠTE PADÁNÍ VLASŮ NAVŽDY

06.03.2020

BOHATÁ HŘÍVÁ UŽ NENÍ VÝSADOU POUZE DOBRÝCH GENŮ, ALE STEJNĚ JAKO HOLLYWOODSKÉ HVĚZDY SI JI MŮŽE DOPŘÁT ÚPLNĚ KAŽDÝ. INOVATIVNÍ VLASOVÁ PÉČE DS LABORATORIES, KTERÁ SKLÍZÍ NADŠENÉ OVACE NEJEN U ODBORNÍKŮ, ALE TAKÉ ŠIROKÉ VEŘEJNOSTI, PŘICHÁZÍ KONEČNĚ DO ČESKA!

Vlastní výzkumné laboratoře v americkém Miami vyvíjí, zkoumají a testují stále nové látky. Nejzásadnější inovací je patentovaná metoda přenosu účinných látek přímo do vlasových kořínků pomocí tzv. nanosomů, které mají vynikající schopnost proniknout do pokožky a cíleně uvolňovat aktivní látky přímo do vlasového folikulu. Ve srovnání s konkurenčními aktivátory vlasového růstu jsou výsledky až o 50 % rychlejší a silnější.

1. Mytí

DS Laboratories

REVITA conditioner

kondicionér proti vypadávání vlasů
1 100 Kč

Začněte jedním z nejsilnějších a nejúčinnějších šamponů proti vypadávání vlasů pro muže i ženy, kteří chtějí intenzivní řešení. Obsahuje silnou kombinaci aktivních složek včetně blokátorů dihydrotestosteronu (DHT), ketokanolu a kofeinu pro stimulaci růstu vlasů. Pokračujte kondicionérem s aminokyselinami a rostlinnými výtažky, který zvyšuje tloušťku vlasových kořínků a umocňuje tak efekt hustých vlasů

2. Kúra

DS Laboratories

SPECTRAL CSF

sérum proti vypadávání vlasů
1 600 Kč

Řadu doplňují dvě vysoce účinná vlasová séra. První z nich, Spectral DNC-N, je nejkoncentrovanější sérum proti padání vlasů dostupné bez lékařského předpisu. Navíc působí blahodárně na pokožku hlavy. Druhé, SPECTRAL CSF, je navrženo přímo pro ženy, které trápí jemné, řídnoucí a lámavé vlasy, po porodu nebo po menopauze.