ZAMĚŘENO NA RUCE

11.03.2021

Také máte pocit, že vaše ruce po dlouhé a studené zimě připomínají spíše struhadlo? Díky chladnému počasí, nízké vlhkosti a větru se jemná pokožka rukou velice snadno vysuší a popraská. Podrážděné ruce nejen že nevypadají pěkně na pohled, ale jsou také nepříjemné na dotek a dokáží být opravdu bolestivou záležitostí.

Všichni víme, že nás už od malička maminky učily, že se mají v zimě na ochranu proti mrazu nosit rukavice. Ty, společně s dostatečným příjmem tekutin, rukám opravdu hodně pomohou a uleví, ale bohužel ne pro všechny z nás jsou spásné. Přinášíme vám pár zaručených tipů, jak ulevit vysušeným rukám.

ÚČINNÁ A ŠETRNÁ DEZINFEKCE

V poslední době se slovo dezinfekce skloňuje ve všech pádech. K dostání jsou všemožné druhy, ale jeden z nich vyčnívá – dezinfekce HAAN. Spolehlivě ničí až 99,9 % bakterií a virů bez použití vody. Co zajisté oceníte je také příjemná vůně a hlavně to, že díky příměsi aloe vera zároveň, místo toho, aby ruce vysušila, je hydratuje. A pozor! Vůbec nelepí.

HAAN je perfektní společník do kabelky na nákupy, k lékaři anebo pro cestování, ovšem po návratu domů vaše první kroky směřují do koupelny si ruce řádně umýt vodou a mýdlem. Upřímně, co si budeme povídat, pocitu čerstvě umytých rukou se nic nevyrovná. 

SLEVA 40%
FIKKERTS

Handy Hints Gift Box

dárková sada péče o ruce
359 Kč

RUČNÍ PRÁCE

Přicházející jaro těší asi každého, ovšem zvláště si poskočí milovníci a milovnice práce na zahradě, kdy tající sněhy pomalu znamenají rýpání se v hlíně, pletí, sázení a setí. Ovšem málokdo si uvědomí, že i zahradničení a celkově domácí práce mají velký podíl na vysušování rukou. Pro hospodyňky jsme našli to pravé! Anglická značka Fikkerts  nabízí široký sortiment péče o ruce, od přírodního peelingu, přes hloubkově čistící mýdlo až po hydratační mléko. Vše s úžasnou vůní venkova, přírody a bylinek.

ALFA I OMEGA PÉČE

Pro běžný den by rozhodně neměl chybět v každé kabelce krém na ruce. Praktickou velikost má například krém PIELOR, který vaše ruce zjemní tak, jako byste byli zrovna v lázních. Na výběr máme z několika vůní, vyzkoušejte třeba tu nejnovější – omamnou vůni lilií. Pro večerní a první ranní rituál pak určitě doporučujeme nový kašmírový krém od francouzské značky Matis. Rychle se vstřebává, má velice příjemnou strukturu, vyživuje a zklidňuje podrážděnou pokožku, a ještě ke všemu navrací rukám mladistvý vzhled.