ZAMĚŘTE SE NA KONKRÉTNÍ POTŘEBY SVÉ PLETI

Pleťová séra jsou jedním z nejlepších produktů péče o pleť, které můžete použít ve své rutině péče o pleť – zvláště pokud se chcete zaměřit na konkrétní problémy, jako je projasnění, regenerace, nejednotný tón nebo tmavé skvrny.
Vyberte, které sérum je pro vás to pravé! 

DÁREK K NÁKUPU

K nákupu produktů Lancôme nad 2490 Kč získáte jako dárek set 2 miniatur péče o pleť v hodnotě 1500 Kč. Platí pouze při nákupu online.

ZÍSKAT DÁREK

RÉNERGIE H.C.F. TRIPLE SERUM

Sérum Rénergie H.C.F. Serum s kyselinou hyaluronovou, vitamínem C, niacinamidem a kyselinou ferulovou je nejnovější inovací od Lancôme. Sérum má jedinečné tříkomorové balení, které spojuje tři séra obsahující aktivní složky proti stárnutí pleti.
Zaměřuje se především na:
- vyplnění a obnovu kvality pleti
- progresivní korekci vrásek
- trojnásobnou korekci tmavých skvrn

Pro vyšší účinost kombinujte s denním a očním krémem z řady Rénergie Multi-Lift Ultra.

ABSOLUE THE SERUM

Vědci značky Lancôme se inspirovali vědou o dlouhověkosti a vytvořili složení s miliony aktivních molekul Lancôme růže pro podporu buněčné obnovy povrchu pleti. Spojením vědeckých poznatků, příjemné, rychle vstřebatelné textury a ingrediencí přírodního původu vzniklo sérum Absolue The Serum pro intentivní výživu, projasnění a regeneraci pleti.

Pro doplnění vaší každodenní projasňující a vyživující rutiny doplňte krémem z řady Absolue s lehkou texturou Soft a nebo hutnou texturou Rich.

ADVANCED GÉNIFIQUE

Pleťové sérum Advanced Génifique obsahuje komplex 7 patentovaných pre- a probiotických extraktů upravených tak, aby dodávaly pleti důležité esenciální látky. Je dokázáno, že tyto látky podporují a posilují kožní mikroflóru. Již za pouhých 7 dní vypadá pleť na pohled mladší, je zářivá a projasněná. Dochází k rychlejší a účinější regeneraci pleti, díky čemu jsou první známky stárnutí na pohled redukovány.

Sérum Advanced Génifique je vhodné pro všechny typy pleti a věkové kategorie, můžete tedy k němu zvolit další péči podle toho, co vás na vaší pleti nejvíce trápí.

TIP:

V případě, že chcete svojí pleti dodat opravdu to nejlepší, nebojte se kombinovat sérum Advanced Génifique i se sérem Rénergie H.C.F. Triple Serum. Díky vrstvení budou výsledky ještě intezivnější a více viditelné.

PÉČE NA MÍRU

Pokud vás trápí dehydratace a pnutí sáhněte po péči z řady Hydra Zen s vyživujícím složením vhodné i pro citlivou pleť.
V případě, že řešíte první známky stárnutí, nejednotný tón pleti a tmavé skvrny, doporučujeme zvolit péči z řady Rénergie Multi-Lift Ultra
Pokud řešíte již pokročilé vrásky a povadlé kontury v obličeji, naším tipem je liftingová péče Rénergie Multi-Lift
Pro zralou pleť, které chybí jas a výživa, je nejlepší volbou řada Rénergie Multi-Glow.

PÉČE K VAŠEMU SÉRU, KTEROU SI ZAMILUJETE