ŽENY, KTERÉ SE NEBOJÍ ŘÍCT ANO

08.03.2022

Objevte nové jarní vůně předurčené všem ženám, které se nebojí otevřít lásce a novým výzvám, ať už jsou jakkoli vzdálené.

Pro ženy
Hugo Boss

Alive Eau de Parfum Intense

parfémová voda
od 2 270 Kč
Další varianty (3)

ODVÁŽNÁ

Nová interpretace úspěšné Boss Alive ilustruje intenzivní touho po životě a odvahu ženy BOSS, zářivě malinové lakování nového flakonu zase vystihuje její vášnivou povahu. Oslavuje ženy, které rády riskují a nemají problém vystoupit ze své komfortní zóny. Na první přivonění v ní ucítíte maliny, dřevitý základ z vetiveru a v závěru omamnou stopu benzoe.

Pro ženy
Lancôme

La Nuit Trésor Intense

parfémová voda
od 2 970 Kč
Další varianty (3)

SMYSLNÁ

Pociťte tu nejvášnivější lásku s vůní La Nuit Trésor Intense, která přináší návykovou vonnou stopu z damašské růže zapletenou s šťavnatou černou třešní a zjemněnou mandlovým mlékem. Vůně je zapouzdřena v nádherném rubínovém flakonu zdobeném opulentní růží z červeného saténu, který lze recyklovat.

ŠŤASTNÁ

Objevte novou kapitolu ikonické vůně La Vie Est Belle  - Oui La Vie Est Belle L'Eau De Parfum D'Exception zahalenou do výjimečného, zářivého, květinového buketu. V kompozici ucítíte návykový kosatec a damašskou růži, ikonickou pro značku Lancôme. Luxusní flakon zdobí zlatý ohňostroj štěstí.

Pro ženy
Giorgio Armani

Sì Passione Éclat

parfémová voda
od 2 270 Kč
Další varianty (3)

VÁŠNIVÁ

Řekněte „Sì" všem výzvám, které vám život předkládá! S novou epizodou vypráví legendární Sì příběh ženy, která se nebojí žít svůj život naplno a oddat se plně vášni. V kompozici ucítíte bergamot se svěžím černým rybízem, který je charakteristickým znakem celé linie.