ZPOMALTE ČAS SE SPRÁVNOU PÉČÍ O PLEŤ

Každá pleť je jiná, ale ať už máte mastnou, suchou, či smíšenou, jedno mají společné, a to projevy stárnutí. Klíčovým krokem každodenní rutiny je správně zvolený pleťový krém. Máme proto pro vás několik rad, jak se o pleť starat, a bojovat tak proti jemným linkám i hlubokým vráskám v jakémkoli věku.

20+ První jemné vrásky

se začínají projevovat po dvacátém roku života. Proto je důležité se o pleť starat tak, abyste případné estetické zákroky odsunuly na co nejpozději. Základem pro zdravou pleť je správný životní styl, od vyvážené stravy, přes pitný režim, až po dostatečný spánek. Vitalitu pleti mimo jiné ohrožuje stres, a proto nezapomínejte udržovat v kondici i svou psychiku. A to nejúčinnější je náležitý výběr pečujících produktů o pleť. Vsaďte na ty, které zajistí dostatečnou hydrataci ve všech vrstvách kůže a před nanesením péče se nikdy nezapomínejte odlíčit.

Clarins

Hydra Essentiel Rich Cream

denní krém
1 400 Kč

Hydratace

je klíčem ke zdravě vypadající pleti bez ohledu na její typ. Novinka z řady Clarins Hydra-Essentiel s kyselinou hyaluronovou je skvělým základem pro vaši každodenní pečující rutinu. Krém pleti okamžitě dodává plný objem a výtažek z kolopejky aktivuje proces samohydratace. 

30+ Mimické vrásky 

se po třicítce objevují u většiny lidí. V tomto období je pleť sušší, obličejové svaly začínají ochabovat a regenerace kmenových buněk trvá až padesát dnů. Tento efekt způsobuje ztráta důležitých a lidskému tělu přirozených látek, jako je například kolagen, elastin nebo estrogen. Nezapomínejte ale, že výskyt vrásek je do značné míry ovlivněný genetikou, nepropadejte proto panice, kdykoli se na vašem obličeji objeví další linka. Při péči o pleť se pak zaměřte na problémové partie a pomocí správných produktů, doplňte pleti potřebné živiny.

SLEVA 10%
Dr. Barbara Sturm

Face Cream

krém na obličej
3 935 Kč

Krém na den i noc

si oblíbily miliony žen po celém světě. Udržuje pleť po celý den krásně hydratovanou, pevnou a bojuje proti známkám stárnutí.

40+ změna typu pleti

je pro toto období zcela běžná. Ze dne na den se vám zcela může proměnit typ pleti ze suché na mastnou a naopak. Celkově se kůže může zdát na dotek křehčí a tenčí. Pozorujte proto pozorně všechny změny, které se budou v průběhu této dekády dít, a přizpůsobte jim vaši péči o pleť. Zaměřte se také na hloubkovou výživu, a ke každodenní rutině nezapomeňte přidat alespoň jednou týdně masku na obličej, jejíž účinky můžete podpořit jemným masírováním.

Luxusní výživa

pro pleť založená na několikaletém vědeckém výzkumu. Základem jedinečných účinků tohoto krému je Caviar Premier, který pleť vypíná a zvyšuje její pružnost. Doplňuje jej navíc exkluzivní buněčný komplex, jež zajišťuje neustálou obnovu buněk.

50+ Kvůli suché pleti

se prohlubují další vrásky a vytrácí se její pružnost. Jedním z faktorů, který tento efekt způsobuje, je pokles hladiny hormonů při menopauze nebo po ní. Výjimkou není ani čím dál větší výskyt pigmentových skvrn, a proto doplňte ke své každodenní rutinně, jejímž základem je kvalitní krém, produkty s retinolem, který proti nim efektivně bojuje.

Matis Paris

Densifiance Cream

zpevňující protivráskový denní krém
3 830 Kč

Zpevňující krém

od francouzské značky Matis pleť posiluje a zpevňuje ji. Za jeho účinky stojí technologie DensiDerm založená na přírodních ingrediencích, která podporuje tvorbu kolagenu a elastinu. Den za dnem tak bude vaše pleť pevnější, pružná a na první pohled krásnější. Obsažený vitamin C navíc pleť projasní.

60+ S přibývajícím věkem

bude neustále narůstat počet dalších nedokonalostí, které se na vaší pleti objeví. Jsou zde faktory, které můžete jen stěží ovlivnit, ať už jde o přirozený proces stárnutí, dědičné predispozice, nebo hormonální změny. Jak již bylo zmíněno u předchozích věkových kategorií, základem je hydratace ve všech vrstvách kůže, nebojte se proto čas od času navštívit kosmetický salon, a každodenní péči o pleť doplňujte o látky, které ji chybí.

Juvena

Master Cream Rose

protivráskový krém
8 410 Kč

Luxusní krém,

který splňuje ty nejvyšší požadavky na péči o pleť. Má jemnou konzistenci, příjemně voní po čerstvých růžích, efektivně bojuje proti projevům stárnutí, a kombinuje vysoce účinné aktivní látky, které pleť hydratují a vyživují ve všech jejích vrstvách.