LEONA MACHÁLKOVÁ JE PŘES 20 LET VĚRNÁ LA PRAIRIE

23.09.2020

Zpěvačka Leona Machálková je více než dvacet let věrná švýcarské kosmetice LA PRAIRIE, kterou od loňského podzimu kupuje výhradně v exkluzivním La Prairie Atelieru na Jungmannově náměstí v Praze. Málokdo by této muzikálové divě hádal padesát let, proto nás zajímaly její tipy a triky, které tu poprvé prozrazuje.

UNIKÁTE RELAXOVAT MIMO PRAHU?

Mám odjakživa velmi ráda přírodu. Obdivuji, jak je krásná a moudrá, a uvědomuji si, jak mi pobyt v ní prospívá fyzicky i na duši. Často čerpám z krásných zážitků, které mi nabízí a cítím hlubokou vděčnost. Přiznám se, že zkrášlujícím rituálům se na chatě, kde trávím hodně času, nijak zvlášť nevěnuji, naopak splývám s přírodou také tím, že se zde vůbec nelíčím a moje pleť se tak může nadechnout čistého vzduchu. Výsledek vidím na pleti už za pár dní, je lépe prokrvená a sametovější.

KDY JSTE OBJEVILA LA PRAIRIE?

Vím přesně, že ji pro mě objevil v 90. letech můj kamarád Honza Hájek. Už tehdy mě učarovala a dá se říct, že jsem se do jejich krémů zamilovala. Léta jsem se ráda vracela k základní řadě s buněčným komplexem, už tehdy jsem si vyzkoušela úžasný efekt Skin Caviar Firming Complex, tzv. žehličky.

KOLIK ČASU PLETI VĚNUJETE?

Snažím se, abych měla, pokud možno, čistou pleť, a proto ji pečlivě čistím, rosím a vyživuji jak večer, tak i ráno. Nic zbytečně neprotahuji, ale ani nespěchám, dává mi to určitý klid i prožitek přítomnosti. Koukám na sebe, pochopitelně se "sleduji", ale přitom také přemýšlím o denním programu a podobně. Kolik času mi tedy zabere čas před zrcadlem? Těžko říct, ale běžně 20 minut ráno i večer. Když se připravuji na nějakou práci, jako je koncert, divadlo, televizní natáčení nebo focení, je toho času podstatně více, řádově i několik hodin.

DŮVOD, PROČ SE VYDAT DO LA PRAIRIE ATELIERU?

Líbí se mi jeho design, který koresponduje s image značky, a taky prezentace jednotlivých kolekcí, která je přehledná a působivá. Tento salón dělá čest kosmetické legendě. Cítím se tady výborně a rozumím si také s odborníky, kteří se mi věnují a konzultují se mnou mé požadavky a dotazy. Jste tady zkrátka v dobrých rukou. Vždy jsem zvědavá na novinky a tým konzultantů jsem si opravdu oblíbila.

3 PRODUKTY, NA KTERÉ LEONA MACHÁLKOVÁ NEDÁ DOPUSTIT

Kaviárová esenciální voda je naprosto bombastický produkt, je to taková první infuze kaviáru do pokožky."

„Mám velmi citlivou pleť v okolí očí a jen tak něco mi nesedne. Nicméně tento oční krém mi vyhovuje tím, jak rozjasňuje pleť, zjemňuje viditelnost linek, vrásek a tmavých kruhů pod očima. Moje pleť je po jeho aplikaci klidná a vyživená bez známek nějakého podráždění."

Kaviárový Absolute Filler si mě získal svými vypínacím efektem. Sleduji, jak mi slouží a vyplňuje vrásky, které ve svém věku přirozeně mám. Je to opravdu velmi účinný luxusní krém, který funguje, jeho aplikace je nádherná a lahvička jako taková je vlastně něco krásného, co vás vždy potěší, jakmile ji vezmete do ruky."

TIP: NAVŠTIVTE LA PRAIRIE ATELIER

Unikátní prostor s charakterem butiku sídlící v těsné blízkosti designového concept storu FAnn Beauty Atelier na Jungmannově nám. 6 v Praze poskytuje dostatek komfortu pro delikátní službu Art of Performance – individuální poradenství provedené odborným konzultantem LA PRAIRIE na míru potřebám vaší pleti. Navštivte LA PRAIRIE Atelier osobně a dopřejte si i vy tento mimořádný smyslový zážitek.