SVĚT JE VAŠÍM JEVIŠTĚM

Přijměte pozvánku na nekončící taneční party od hvězdné tanečnice ze Star Dance Lenky Nory Návorkové!

Novinka Givenchy Irresistible Fraiche, která roztančí vaše tělo i duši, je dalším pokračováním úspěšné linie Irresistible od značky Givenchy. Svěží toaletní voda EdT Fraiche vychází z původní toaletní vody, ale je mnohem jiskřivější a výraznější. Pro celou linii je typická její až magická schopnost spojit své fanoušky skrze tanec, hudbu a pozitivní energii.

VLNA ENERGIE

Vůně je koncentrací neuvěřitelných vibrací, energie a chutě do života. A spolu s tancem vás dokáže nabít pozitivní energií, která je zejména v těchto dnech potřeba.

Pokud cítíte smutek nebo úzkost, bojujte s ní zdravým pohybem v podobě tance. Nalaďte svoji oblíbenou muziku, obklopte se příjmenou vůní a pusťte se do tance!

VYBRANÉ INGREDIENCE

Trojice parfumérů vytvořila květinovo kořeněnou a pižmovou vůni za použití těch nejvybranějších ingrediencí. Mezi ně patří damašská růže, která je pěstovaná v turecké Ispartě, růžový pepř z Madagaskaru či vzácné cedrové dřevo z Virginie.

Zajímavostí je damašská růže z kontrolovaného zemědělství od partnerské organizace, která se skládá z 26 vesnic, ve který se ingredience pěstuje, aby se co nejvíce snížil dopad na životní prostředí. Vysoko v horách Isparty jsou růže sbírány za svítání, aby si zachovaly co největší intenzitu.

VŠECHNY JSOU NEODOLATELNÉ

Kromě této novinky jsou na výběr další dvě varianty:

původní parfémová voda Irresistible uvedená v roce 2020 předurčila ve své kampani s modelkou Fran Summers, že půjde o jednou velkou taneční podívanou. Fran se stejně jako Irresistible nebojí vykročit z davu, a díky šťavnatému koktejlu z hrušek a úchvatné růže vám dodá ten pravý energizující elixír.

O rok později představila Fran lehčí variantu toaletní vody, skutečný koncentrát irisu a černého rybízu, který v sobě odráží osvobozující výbuch smíchu a stejně jako jeho přechozí varianta říká jasně: „pojďme tančit!"