CHANEL Hydra beauty micro crème yeux Rozjasňující hydratační oční krém

Rozjasňující hydratační oční krém 15 g
1 910 Kč

Popis

HYDRA BEAUTY Micro Crème Yeux, první hydratační oční krém značky CHANEL s obsahem bílé kamélie, který dokáže probudit a rozzářit unavené oči.

Tento krém byl vyvinut pomocí mikrofluidní technologie, exkluzivní patentované technologie, která uzavírá a uchovává sílu bílé kamélie v tisících mikrokapičkách a přináší jedinečný smyslový zážitek, přičemž zachycuje a uzavírá molekuly vody a zajišťuje tak okamžitou svěžest a celodenní hydrataci.

Jeho složení hydratuje, zpevňuje citlivé oční okolí, účinně redukuje váčky pod očima, viditelně zmenšuje tmavé kruhy a minimalizuje jemné vrásky. Rychle sevstřebáváajeho mikroperličky během okamžiku rozzáří oči.

Oči vypadají svěží, zářivé a rozjasněné a jsou připravené na líčení.

Použití

Přípravek HYDRA BEAUTY Micro Crème Yeux používejte po aplikaci Micro Liquid Essence a před aplikací přípravku Micro Sérum.
Na pleť kolem očí naneste množství o velikosti rýžového zrnka.
Aplikujte LE GESTE BEAUTÉ DU REGARD, abyste vyhladili, rozjasnili a otevřeli oční okolí:

1. Na horní části oka: Provádějte střídavé vyhlazující pohyby a masírujte směrem od horního víčka k obočí. Napínejte pleť směrem nahoru a postupujte od vnitřního koutku oka k vnějšímu. Opakujte dvakrát.

2. Na vnějším koutku oka: Provádějte střídavé vyhlazující pohyby od vnější části oka ke spánku. Opakujte dvakrát.

3. Provádějte střídavé vyhlazující pohyby na dolním víčku. Začněte u vnějšího koutku oka a postupujte směrem ke spánku; každým dalším tahem směrem ven se přibližujte k vnitřnímu koutku oka. Opakujte dvakrát. Tímto pohybem stimulujete mikrocirkulaci a rozjasníte oční okolí.

CHANEL E-LOGO
Doprava zdarma

Při nákupu nad 700 Kč