CHANEL LE LIFT PRO RETEXTURIZING AHA PEEL peeling - TUBA 100ML

peeling - TUBA 100ML
5 230 Kč

Popis

Retexturizing AHA Peel byl inspirován lázeňskými procedurami CHANEL a profesionálními peelingy na obličej. V kombinaci s enzymatickou složkou melipona vysoce koncentrované (5%) AHA kyseliny, které působí jako chemické exfolianty, pomáhají odstraňovat odumřelé kožní buňky a stimulují přirozený cyklus obnovy pokožky. Hedvábná, zahalující, neabrazivní textura, jejíž složení neobsahuje žádnou parfemaci. Vějířovitý štětečkový aplikátor, inspirovaný profesionálními nástroji, umožňuje rovnoměrné a přesné nanášení na obličej.

LE LIFT PRO Retexturizing AHA Peel připravuje pleť na pokročilý tříkrokový protokol LE LIFT PRO. Tato pokročilá řada péče o pleť obsahuje vysokou koncentraci enzymatické složky melipona, která obnovuje vzhled trojúhelníku mládí, oblasti mezi vrcholky tváří a špičkou brady, která se s věkem obrací.

JAK POUŽÍVAT

Naneste tenkou vrstvu LE LIFT PRO Retexturizing AHA Peel pomocí štětečku. Vějířový štětec, inspirovaný profesionálními nástroji, vám umožní pečlivě nanést ideální množství přípravku na obličej.

Nechte působit 5 minut, poté důkladně opláchněte vodou. Opakujte jednou až dvakrát týdně.

Pleť je připravena těžit ze tří kroků pokročilého protokolu péče o pleť LE LIFT PRO: Concentré Contours, Crème Volume a Masque Uniformité.

Upozornění: Tento produkt obsahuje alfa-hydroxykyseliny (AHA), které mohou způsobit, že pokožka bude citlivější na slunce. Používejte opalovací krém, noste ochranný oděv a omezte pobyt na slunci při používání tohoto produktu a ještě týden poté.

CHANEL E-LOGO
Doprava zdarma

Při nákupu nad 700 Kč