CHANEL SUBLIMAGE LA CRÈME YEUX EXTRA ÚČINNÝ KRÉM NA OČI

EXTRA ÚČINNÝ KRÉM NA OČI 15 G
6 100 Kč

Popis

SUBLIMAGE La Crème Yeux je výjimečný kompletní produkt péče o oči obohacený o Vanilku plocholistou.
Polyfrakcionovaná Vanilka plocholistá je exkluzivní složka CHANEL*, která má 40krát vyšší koncentraci aktivních molekul než surový rostlinný materiál.
Hvězdná aktivní složka ve složení trojnásobně zvyšuje omlazení buněk.**
SUBLIMAGE La Crème Yeux působí na vzhled všech parametrů mládí, které byly identifikovány výzkumem CHANEL, pro komplexní účinek na hydrataci, pohodlí, vrásky, strukturu, sjednocenost, pevnost a zářivost pleti. Tento zahalující krém vyhlazuje a rozjasňuje jemné oční okolí, které je rozjasněné a působí odpočatě, vypadá jako proměněné.
SUBLIMAGE La Crème Yeux přichází v novém balení, které obsahuje náplň. Jeho leštěná skleněná nádoba byla navržena ve spolupráci s významným francouzským sklářem, který je proslulý svými odbornými znalostmi v tomto řemesle, a je znovu plnitelná.

*Patentováno v Evropě, Japonsku a Spojených státech.
**Ex vivo test provedený na aktivní složce.

SUBLIMAGE La Crème Yeux: výjimečný kompletní produkt péče o oči, který kombinuje sílu polyfrakcionované Vanilky plocholisté s jedinečným smyslovým zážitkem a novým, znovu plnitelným obalem.

JAK POUŽÍVAT
Používejte SUBLIMAGE La Crème Yeux každé ráno a večer. Na kůži kolem očí naneste množství krému o velikosti zrnka rýže.
Proveďte LE GESTE BEAUTÉ DU REGARD pro vyhlazení, rozjasnění a otevření očního okolí:
1. TECHNIKA LIFTINGU: na horním víčku provádějte vyhlazovací pohyby ukazováčkem, poté prostředníčkem. Zvedněte kůži směrem nahoru od záhybu víčka a postupujte od vnitřního koutku oka směrem ven. Opakujte dvakrát a poté proveďte stejný pohyb na druhém oku.
2. TECHNIKA PRO VYHLAZENÍ: od vnějšího koutku oka provádějte vyhlazovací pohyby jedním prstem a poté druhým. Postupujte od vnějšího koutku oka směrem ke spánku. Opakujte dvakrát.
3. TECHNIKA PROTI TMAVÝM KRUHŮM: pod očima provádějte dlouhé, jemné vyhlazovací pohyby jedním prstem a poté druhým, začněte na vnější třetině oka a postupujte směrem ven. Opakujte ve stejné oblasti a každým dalším tahem se mírně přibližujte k vnitřnímu koutku oka.

CHANEL E-LOGO
Doprava zdarma

Při nákupu nad 700 Kč